Ice Collection

Echte rozen die langer dan een jaar mooi blijven, zonder water of koeling. Dat kan met de unieke ice roses van TiSento, die we presenteren in onze nieuwe, exclusieve Ice Collection. Door een natuurlijk behandelproces behouden onze rozen hun verse uitstraling in kleur, vorm en helderheid. We bieden de keus uit chique ice rose-concepten in verschillende kleuren.

De Ice Collection past perfect in het assortiment van TiSento Feelings of Flowers. TiSento (“I feel you”) staat voor veel meer dan alleen bloeiende planten van hoge kwaliteit: TiSento is een beleving. Bij elke plant past een trendy verpakking; een unieke mix afgestemd op individuele smaken en wensen, voor diverse gelegenheden en seizoenen. Daardoor staat een TiSento-product voor een gevoel van vrolijkheid en geluk. Een plant wordt zo een uniek cadeau voor elke gelegenheid. Especially for you.

Onze stijlvolle planten in verleidelijke verpakkingen geven een harmonieuze look en feel in de schappen. Voor elk seizoen hebben we passende producten en bij onze vernieuwende concepten laten we ons inspireren door trendkleuren. Eén gevoel, één merk, één uitstraling: TiSento.