Over TiSento

TiSento betekent letterlijk ‘ik voel je’ en is een geschenk uit het hart. Met TiSento laat je je gevoel spreken, waardoor TiSento het geschikte cadeau is om iemand te verrassen of je waardering te uiten. Of als fleurig verwennerijtje voor jezelf om je huis mee op te vrolijken. Er is altijd een TiSento moment! Een moment waarvan je lang zult genieten en anderen aan je blijven denken.

TiSento betekent 'ik voel je' en is meer dan een plant. TiSento is een geschenk uit het hart, een gevoel dat je cadeau doet. Ze is er speciaal voor jou. ,,

Het begin

Het trendy plantenlabel TiSento Feelings of Flowers is ontstaan in 2006. Opgebloeid vanuit de passie van de kweker; “het speciale en vrolijke gevoel van bloeiende planten laten beleven”. Bloemen zeggen meer dan woorden, ze zijn een geschenk uit ons hart. Ze symboliseren onze persoonlijke boodschap en zorgen daarmee voor een magisch effect. TiSento betekent ‘ik voel jou’ en staat voor dat speciale gevoel en de betekenis waarmee je bloemen en planten geeft of krijgt. Juist dat speciale gevoel van vrolijkheid, liefde en warmte. Dat is waar het bij TiSento om draait; je gevoel laten spreken en hiervan genieten.

Verrassend en trendy

Onze TiSento collectie is verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren, die je herkent aan de trendy cadeauverpakkingen. Wij laten ons inspireren door nieuwe modetrends en styling. Dit verwerken wij in onze verpakkingen en kleursamenstellingen, afgestemd op het seizoen. Zo blijft TiSento altijd verrassend en haal je ieder seizoen of feestdag het juiste gevoel en beleving in huis.

Hoge kwaliteit

Wij willen dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw TiSento. Daarom worden onze bloeiende planten duurzaam en milieubewust geteeld onder de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen. Onze planten worden speciaal geselecteerd op de mooiste kleuren, bloemvormen en soorten. Zo kun je lang genieten van de stralende kwaliteit van jouw TiSento.

De kweek van jouw TiSento

Omhoog