Organisatie

De organisatie van TiSento bestaat uit moderne eigen kwekerijen waarin TiSento Calandiva en TiSento potamaryllis gekweekt worden. Daarnaast wordt er nauw samengewerkt met geselecteerde en gecertificeerde TiSento kwekers met andere producten. Hierdoor kunnen wij een gevarieerd assortiment aanbieden voor elk seizoen. Dit maakt TiSento tot een perfect Service Platform voor de klant, waarin wij alle facetten rondom supply chain regelen. Ons enthousiaste verkoopteam adviseert u de juiste productcombinaties en verpakkingen. Met als doel jaarrond een vrolijke en aantrekkelijke uitstraling in het winkelschap neer te zetten. Onze producten worden door onze eigen herkenbare vrachtwagens vervoerd naar de veilingen en klanten. Continue in ontwikkeling blijven is dan ook één van onze grootste drijfveren. TiSento beschikt daarom over een zeer geavanceerd logistiek plantensysteem en moderne uitrusting van de kassen. Hierdoor kan TiSento precies leveren wat onze klanten vragen.

Wij staan altijd voor u klaar om samen met u perfecte mixen samen te stellen. ,,

TiSento geschiedenis

TiSento Feelings of Flowers is in mei 2006 opgericht vanuit een familiebedrijf. Op het familiebedrijf werd al tientallen jaren Calandiva’s en Amaryllisen gekweekt op moderne wijze, waarmee we een goede naam hadden opgebouwd. Onderscheiding in de markt en herkenbaarheid werd steeds belangrijker. Door de sterk groeiende vraag vanuit onze klanten is 10 jaar geleden het stijlvolle kwaliteitsmerk TiSento Feelings of Flowers ontstaan. Op deze manier konden wij klanten de zekerheid geven waar de kwaliteitsproducten vandaan komen. Het merk is ontstaan uit de passie van de kweker om; “het speciale en vrolijke gevoel van bloeiende planten van hoge kwaliteit te laten beleven op een unieke manier”. De naam TiSento betekent letterlijk ‘ik voel je’ en staat voor het speciale gevoel van vrolijkheid, romantiek en verwondering. Vanuit deze kernwaarden is TiSento gestart met het ontwikkelen van een collectie bloeiende planten in seizoengebonden stijlvolle verpakkingen. De afgelopen jaren zijn wij een samenwerking aangegaan met geselecteerde en gecertificeerde kwekers, om het TiSento assortiment te verbreden en zo onze klanten beter te kunnen bedienen.

Hoge kwaliteit

De TiSento producten worden gekweekt onder de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen op een duurzame en milieubewuste wijze. Wij zijn zuinig op de natuur. Kwaliteit betekent voor ons niet alleen een topproduct van hoge kwaliteit leveren, maar ook gelijke maatsortering en een klantgerichte bewerking van het product.

Onze klanten

Ons TiSento team wil er alles aan doen om uw unieke wens te realiseren. Graag ontzorgen wij onze klant door het adviseren van combinaties binnen de TiSento collecties.

Dit zorgt voor de juiste invulling en uitstraling van het winkelschap. Met oog voor onze klant en de consument, is TiSento altijd bezig om inspirerende collecties te ontwikkelen die een eenheid vormen in het winkelschap. Zo ontstaat er een hoge verkoop en doorloopsnelheid. Door de goede samenwerking en overleg met onze klanten zorgen wij voor een steeds veranderend aanbod binnen onze collecties en vrolijke verpakkingen.

Bedrijfsvideo

Een cadeau zijn voor consumenten

TiSento speelt continu in op de laatste trends en ontwikkelingen. Wij laten ons inspireren door nieuwe modetrends en styling. De interactie met de consument wordt steeds belangrijker en krijgt daarom vanuit TiSento veel aandacht. Dit doen wij door leuke weetjes, tips, inspiratie en toepassingen met de producten te communiceren via social media en onze website www.ti-sento.eu. Daarnaast doen wij regelmatig verrassende Facebookacties. Om de consumenten extra te inspireren, is TiSento iedere week op SBS6 te zien in het bekende televisieprogramma ‘Robs Grote Tuinverbouwing’.

Omhoog