Missie

De missie van TiSento is het goede en vrolijke gevoel van bloemen en planten laten beleven. Kleuren zorgen voor een groot deel voor deze beleving en brengen een bepaald gevoel over. Jaarrond willen wij een cadeautje zijn en verrassen. Daarom willen wij voor ieder seizoen, feestdag en gelegenheid de juiste kleuren ontwikkelen binnen onze collectie. Met als doel dat de consument met TiSento het juiste gevoel in huis haalt en TiSento een geschikt cadeau is voor ieder moment!

Wij willen jaarrond een cadeautje zijn en verrassen. Daarom stemmen wij onze kleuren af op het seizoen, feestdag en gelegenheid. ,,

Visie

TiSento is een totaalconcept. Eén gevoel, één merk, één uitstraling. De uitstraling wordt vertaald naar trendy cadeauverpakkingen en hoge kwaliteit van de producten. Wij bieden excellente kwaliteit, een uitgebreide productcollectie en verschillende kleurmixen die aansluiten op de tijd van het jaar. Om mensen elk seizoen van het jaar te kunnen laten genieten. Door het seizoengebonden aanbod en trendy kleuren blijft TiSento altijd verrassend en is ze voor ieder moment het perfecte cadeau. Er is altijd een TiSento moment!

Omhoog